Искусство бывает разным

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Страховка


Страховка

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Сейчас так много что советуют по страховкам, а где оформить никак толком и не насоветую. Что скажите?

2

Risunok написал(а):

Сейчас так много что советуют по страховкам, а где оформить никак толком и не насоветую. Что скажите?

А я начну советовать вам по авто страхованию, если вы не против. Сервис Автобукинг autobooking.com/ua-ua/insurancesautobooking.com/ua-ua/insurances предоставляет возможность быстро и удобно узнать стоимость страховки ОСАГО для Вашего транспортного средства в разных страховых компаниях. Сравнить много предложений и выбрать именно то что вам нужно.

3

Я давно вже є клієнткою страхової компанії Оранта і вона мене ще не разу не розчарувала. У мене там оформлена повна Каско і при ДТП мені розбили задній бампер. Менеджери компанії чітко розповіли, що мені треба зробити, в яке СТО звернутися і які документи надати. Машина була відремонтована протягом двох тижнів. А зараз я оформляю у них поліс Зелена карта  https://oranta.ua/products/zelena-kartka/  для виїзду  за кордон  , але дуже сподіваюся, що він мені не знадобиться ..

4

Якщо вам потрібно оформити страховку, то рекомендую звернутися в цю страхову компанію. Послуги по страхуванні тут гадають різні, як приклад страхування бізнесу та підприємництва https://krayina.com/services/corporate-clients. На сайті можна дізнатися деталі по кожному виду страхування, отримати необхідну консультацію, а також і дізнатися вартість.

5

Більш ніж впевнений, що зараз практично кожному з нас необхідне страхування як медичне, так і для автомобіля допустимо. До речі, можу порадити більш детально ознайомитися тут https://agent.insurs.online/uk/api з перевіреним агентством, в якому можна без проблем робити страхування для своїх клієнтів за кілька хвилин, все максимально перевірено і безпечно.


Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Страховка