Искусство бывает разным

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Семена


Семена

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Приветик! Ребят, где вы обычно покупаете семена? Очень интересует кукуруза!

2

Добрий день! Вам потрібно подивитися насіння у фірмі AgroExpert https://agro-e.com.ua/poverhnevo-aktyvni-rechovyny/ також їх асортимент складається з високоякісних засобів захисту рослин. Вони пропонують тільки Перевірені та ефективні засоби, які забезпечать максимальний урожай. Так що думаюкраще звернутися до них! Хороший вибір, відмінні ціни і приємні фахівці, які проконсультують вас і допоможуть у виборі!

3

Я вот тут решил купить саженцы малины ремонтантной https://klioma.com.ua/yagodni/sagentsi- … n=yakovlev  цена нормальная и доставку ждал всего пару дней. Саженцы принялись отлично, я всем доволен.

4

От і я обираю. Так швидко час пролетів. А насіння ще не куплене. Треба терміново замовляти.

5

Я теж обираю, посівна вже от от почнеться.

6

Ми цього року вирішили засіяти велику площу соняшником, тож насіння обирали дуже ретельно. В інтернет-магазині Grano нам порадили насіння соняшнику Тунка https://www.grano.in.ua/nasinnya-sonyashniku-tunka-uk , це дуже популярний сорт, який зарекомендував себе гарною врожайністю. Ще й приємна акційна ціна у цього товару, тож вигідно купувати. А ще компанія є постачальником насіння кукурудзи та ріпаку, а також поставляє якісні товари для росту та захисту рослин.
https://www.grano.in.ua/image/cache/catalog/image/cache/catalog/test/6/e-builder-FrqSkieoFm-500x500.webp

7

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи можна, окрім базару, наприклад в магазині придбати насіння чаберу. Буду маринувати на зиму овочі, бо вичитала, що дуже смачний маринад з нього.

8

Евлампия написал(а):

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи можна, окрім базару, наприклад в магазині придбати насіння чаберу. Буду маринувати на зиму овочі, бо вичитала, що дуже смачний маринад з нього.

Добрый вечер. Конечно  есть специализированные магазины в которых можно заказать и отправку товара по почте. Могу порекомендовать купить  семена чабера https://agro-market.net/catalog/cat/chaber_saj/ в Агромаркете, сама беру весь посадочный материал для дачи только у них. За качество всегда спокойна и цена меня вполне устраивает. В общем, я довольна и Вам рекомендую.

9

Друзі, а хто підкаже, де насіння оптом можна придбати?

10

Від себе порекомендувати вам інтернет-магазин «Гектар» можу. Відмінної якості тут насіння, оптом його також можна замовляти. За ціною дійсно якісно виходить. На сайті багато різних пропозицій. Тому завжди є з чого обирати. Не втратьте чудової нагоди. Сюди багато хто звертається. До того ж замовлення надсилаються поштою.

11

У великому асортименті насіння овочів та злакових пропонує Агровіта https://agrovita.org.ua/ . Також у них представлені добрива та стимулятори росту рослин за досить вигідними цінами. Мій брат, який займається сільським господарством, часто робить покупки в цьому магазині.

https://agrovita.org.ua/image/cachewebp/catalog/tovarkod/22462dobrinya-300x300.webp

12

Если будет интересовать покупка семян овощей, то рекомендую заглянуть в каталог вот этого сайта. К примеру, здесь сможете купить семена огурцов в Украине https://westgard.com.ua/ru/semena/semen … na_ogurcov разных сортов. Рекомендую ознакомиться с описанием каждого сорта, так вы сможете понять какой именно подходит для вас.


Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Семена